E-mail info@dieetzorgfriesland.nl
Telefoon: 0511-40 24 42

De locaties zijn vanaf 22 juni 2020 weer open, maar…..

  • Ik wil liever nog niet op de locatie komen, wat nu? Dat snappen we heel goed en dat is geen probleem. U kunt hier aangeven dat u een telefonische afspraak wilt. Op het afgesproken tijdstip wordt u dan gebeld door de diëtist.
  • Ik heb ziekteverschijnselen gekregen, wat nu? Als u binnen 2 dagen een afspraak heeft hoeft u verder niks te doen. De afspraak gaat gewoon door, alleen bellen we u in plaats van dat u naar de locatie komt.
    Als dit meer dan 2 dagen van tevoren bekend is, willen we graag dat u hier doorgeeft dat u een telefonisch consult nodig heeft.
  • Ik kan niet op de geplande datum, wat nu? Vul dan onderstaand formulier in.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afzeggen.  Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Zodra u alles ingevuld hebt en op de knop ‘Bevestig afzegging’ hebt gedrukt krijgt u een bevestiging dat het formulier verzonden is. De afspraak wordt dan uit de agenda van de desbetreffende diëtist verwijderd. Als u aangeeft dat u een nieuwe afspraak wilt maken, dan nemen wij contact met u op.

Bij niet verschijnen op een afspraak of als u telefonisch niet bereikbaar bent op het afgesproken tijdstip dan wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht. Hiervan krijgt u een factuur en deze factuur kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.  

Afspraak afzeggen