E-mail info@dieetzorgfriesland.nl
Telefoon: 0511-40 24 42

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus COVID-19
Tot en met 20 juni 2020 zullen alle consulten telefonisch plaatsvinden
U hoeft uw afspraak niet af te zeggen indien u zorgen heeft rondom het Coronavirus, want wij doen vanaf nu alle consulten telefonisch. Voor bestaande afspraken houdt dit in dat het oorspronkelijke tijdstip van uw consult gewoon blijft staan en wij bellen u dan in plaats van dat u naar onze locatie komt. Qua inhoud van het telefonische consult verandert er verder niets voor u. Wilt u afzeggen vanwege een andere reden vul dan onderstaand afmeldformulier in.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afzeggen.  Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Zodra u alles ingevuld hebt en op de knop ‘Bevestig afzegging’ hebt gedrukt krijgt u een bevestiging dat het formulier verzonden is. De afspraak wordt dan uit de agenda van de desbetreffende diëtist verwijderd. Als u aangeeft dat u een nieuwe afspraak wilt maken, dan nemen wij contact met u op.

Bij niet verschijnen op een afspraak of bij niet tijdige afmelding wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht. Hiervan krijgt u een factuur en deze factuur kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.  

Afspraak afzeggen