E-mail info@dieetzorgfriesland.nl
Telefoon: 0511-40 24 42

Als u uw afspraak wilt omzetten naar een telefonisch consult vanwege corona-klachten of een andere reden, dan kan dat hier.

Krijgt u klachten op de dag van uw afspraak, dan hoeft u niks te doen. Het wordt dan ‘automatisch’ een telefonisch consult. Als u niet  in de wachtkamer zit, zal de diëtist u op het afgesproken tijdstip bellen.

Als u verhinderd bent, dan graag minimaal 24 uur van tevoren afzeggen.  Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Zodra u alles ingevuld hebt en op de knop ‘Bevestig afzegging’ hebt gedrukt krijgt u een bevestiging dat het formulier verzonden is. De afspraak wordt dan uit de agenda van de desbetreffende diëtist verwijderd. Als u aangeeft dat u een nieuwe afspraak wilt maken, dan zal de secretaresse contact met u opnemen.

Als u niet tijdig afgezegd hebt en/of telefonisch niet bereikbaar bent op het afgesproken tijdstip dan wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht. Hiervan krijgt u een factuur en deze factuur kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.  

Afspraak afzeggen