E-mail info@dieetzorgfriesland.nl
Telefoon: 0511-40 24 42

Vanaf 22 juni 2020 is het weer mogelijk afspraken te maken op één van onze locaties.
Als u voorkeur heeft voor een telefonisch consult dan kunt u dat aangeven.

 

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak met ons maken. Wij vragen u om uw gegevens in te vullen en vervolgens op ‘volgende’ te klikken totdat u een bevestiging heeft dat het formulier is verzonden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

Aanmeldformulier


Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens

Dieetzorg Friesland heeft uw persoonsgegevens nodig om u een persoonlijk dieetadvies op maat te kunnen geven. Wij gaan altijd vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens zoals te lezen valt in onze Privacyverklaring.

Door op 'Bevestig aanmelding' te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden
Maatregelen i.v.m. het Coronavirus COVID-19
Alle consulten zullen telefonisch plaatsvinden
Wij nemen onze verantwoordelijkheid wat betreft het voorkomen van een verdere verspreiding van het Covid-19 virus door al onze spreekuren telefonisch uit te voeren (voor zowel nieuwe als bestaande afspraken). Voor bestaande afspraken houdt dit in dat het oorspronkelijke tijdstip van uw consult gewoon blijft staan en wij bellen u dan in plaats van dat u naar onze locatie komt. Via het aanmeldformulier kunt u gewoon een nieuwe afspraak plannen. Qua inhoud van het telefonische consult verandert er verder niets voor u. Wij hopen op uw begrip en dat we elkaar binnenkort spreken via de telefoon. Wij wensen u een goede gezondheid toe in deze roerige tijden!

Alie, Wilma, Christel, Marisca, Astrid en Sharona