Dieetzorg Friesland Burgum

In het Hulpmiddelencentrum (HMC) in Burgum heeft Dieetzorg Friesland een kantoor op de begane grond. Dit gebouw ligt twee huizen verwijderd van het huisartsencentrum It Peldershus. Vrijwel elke werkdag is er spreekuur in het HMC  te Burgum.

 

Adres

Hulpmiddelencentrum Burgum, Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 40, 9251 GA Burgum

 

Hoe vindt u ons kantoor in het Hulpmiddelencentrum?

De ingang is aan de voorzijde van het gebouw aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg. Onze spreekkamer is rechts van de ingang. U kunt plaats nemen aan de grote tafel in de verkoopruimte, dit is de wachtkamer. Hier zit ook de receptioniste van het HMC.

 

Maak een afspraak

Afspraken voor het spreekuur in het Burgum kunt u maken via deze website (‘maak een afspraak’) of telefonisch 0511-402442. Vrijwel elke werkdag is er spreekuur in het Hulpmiddelencentrum van Burgum.

Bent u niet in staat om naar Burgum of naar één van onze andere spreekuurlocaties te komen? En u heeft een (medische) indicatie van uw huisarts, specialist of praktijkondersteuner? Dan plannen we een afspraak bij  u thuis.

 

CW, WB en AL (Burgum)Diëtisten

Vier van onze diëtisten houden spreekuur in Burgum. Het gaat om Christel Wiersema, Wilma Bouwman en Alie Lourens (zie foto). In 2017 aangevuld met Liset Bosma.

 

Andere locaties

Dokkum
Leeuwarden

Damwâld