Dieetzorg Friesland Dokkum

Sinds mei 2015 kunt u Dieetzorg Friesland vinden in Sionsberg te Dokkum. Voorheen zaten we in De Donger, schuin tegenover Sionsberg. Ons kantoor bevindt zich op de begane grond, in het rechtergedeelte van Sionsberg, in de buurt van het restaurant. Vrijwel elke werkdag is er spreekuur in Sionsberg te Dokkum.

 

Adres

Sionsberg, Birdaarderstraatweg 70, 9101 DC Dokkum.

 

Hoe vindt u ons kantoor in Sionsberg?

Bij de hoofdingang gaat u rechtsaf, achter het restaurant langs. Dan komt u op het ‘ Ontmoetingsplein’, dat is de wachtruimte voor de diëtist en voor de fysiotherapie. U kunt hier plaats nemen, u wordt opgehaald.

 

Maak een afspraak

Afspraken voor het spreekuur in Sionsberg kunt u maken via deze website (‘maak een afspraak’) of telefonisch 0511-402442. Vrijwel elke werkdag is er spreekuur in Sionsberg te Dokkum.

Bent u niet in staat om naar Sionsberg of naar één van onze andere spreekuurlocaties te komen? En u heeft een (medische) indicatie van uw huisarts, specialist of praktijkondersteuner? Dan plannen we een afspraak bij  u thuis.

 

4 dietisten DZF ;buitenfotoDiëtisten

Vier diëtisten van Dieetzorg Friesland houden spreekuur in Sionsberg: Marisca Dalhuizen, Wilma Bouwman, Christel Wiersema en Alie Lourens.

 

Andere locaties

Leeuwarden
Burgum
Damwâld